Föreläsningar

Jag håller workshops, föreläsningar och utbildningar inom mina hjärtefrågor. Hör av dig så pratar vi om hur jag kan bidra med inspiration och insikter! 

(Don't speak Swedish? Click here.)

 

tallberg4.JPG
 

Workshopledare och föreläsare

Att få inspirera till förändring och utveckling är det bästa jag vet. Vem vill du vara, vad vill du bidra med, vilken skillnad vill du göra i den vardag där du befinner dig? Dessa frågor finns med som en röd tråd, oavsett vilket ämne jag föreläser om.

Därför innehåller mina utbildningar och föreläsningar alltid inslag av dialog och diskussion. Deltagarna är aktiva och får möjlighet att själva reflektera över sin egen verklighet och utmaningar de står inför. Det gör att mina föreläsningar passar allra bäst för den som är öppen för nya insikter och beredd att vända och vrida på sina egna utmaningar med hjälp av de modeller och verktyg som jag bidrar med.

Jag skräddarsyr alltid innehållet efter de behov som deltagarna har och riktar mig direkt till dem jag har framför mig. Det gör att varje föreläsning, utbildning eller workshop är unik.

Boka en föreläsning med hjälp av formuläret längst ner på sidan.

Mina hjärtefrågor

Några ämnen som jag ofta föreläser eller utbildar inom:

  • Att vara ledare i en ideell organisation

  • Styrelsearbete i ideella organisationer

  • Ideellt engagemang, motivation och drivkrafter

  • Hållbart engagemang, att hålla lågan brinnande över tid

  • Ledarskap i idéburna eller värdestyrda verksamheter, såväl inom ideell sektor som i offentlig verksamhet och i företag

Tips: köp gärna in min bok Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation till deltagarna i samband med föresläsningen. Beställer ni minst 15 ex i samband med att ni bokar föreläsningen så får ni boken till specialpris. 

Jag föreläser och utbildar också inom kommunikation och samarbete på arbetsplatser, då tillsammans med Sara Norrby Wallin, inom ramen för hennes företag Bygga Samarbete.

 

Bild till föreläsningssida (denna ligger på Squarespace).png
Din föreläsning utgick från verkligheten för de som jobbar ideellt. Du hade fokus på långsiktig utveckling samtidigt som du gav handfasta råd. Det var inspirerande och intressant att lyssna på dig!

– Karin Ploen, generalsekreterare på CISV Sweden


Föreläsningssida Charlott Andersson (ligger på Squarespace).png
Du gav oss inspiration och arbetsglädje, både nya tankar och större mod att utöva ledarskap. Du var en varm och ödmjuk kraft som satte spår. Jag har nog aldrig fått bättre respons från alla medarbetare än i utvärderingen av din föreläsning.

– Charlott Lundgren-Andersson, förskolechef på VIM i Växjö


Katarina Wändahl
Det var väldigt matnyttigt, vi var nöjda! Många har återkommit till bilderna du gav oss. Du fångade in vilka vi är. Fast du inte kommer från vårt sammanhang kunde du ändå tala till oss så att det blev meningsfullt.

– Katarina Wändahl, adjunkt i Norrköpings Pastorat, Svenska Kyrkan


 

Vill du boka en föreläsning eller någonting annat? Fyll i formuläret så återkommer jag med ett förslag:

Berätta gärna om syftet med föreläsningen, hur många deltagare, tidsram, om ni har funderat något kring innehåll samt om ni redan bokat in datum. Jag hör av mig så snart jag kan, normalt inom 48 timmar på vardagar.