Vilka är dina Ledstjärnor?

Du vill leva ett gott liv, göra skillnad för andra och må bra i din vardag.

Men vad betyder det för dig?

Vad är det för pusselbitar du behöver för att må bra? Hur kan du styra ditt liv så att du steg för steg skapar en vardag som passar dig?

Det är dags att formulera dina egna ledstjärnor.

 

Precis i skiftet mellan sommar och höst, detta märkliga år 2020, händer något alldeles speciellt.


För första gången sjösätter jag Ledstjärnor, en fem veckors distanskurs som handlar om det som är viktigt för dig.

Välkommen att utforska och uttala för dig själv vad som spelar roll på riktigt, för just dig. 

Under fem veckor skapar du tid i din vardag för reflektion, gärna med papper och penna i en vacker dagbok. Det går så klart att skriva i din dator eller i en app på telefonen om du hellre vill det. Du bestämmer.

Det är nämligen det som är grejen. Den här kursen är inte som andra kurser. Det finns inga lärandemål, inga prov, inga betyg.

Bara en inbjudan att fundera över olika delar av ditt liv. Vad är du nöjd och tacksam över? Vad saknar du, vad längtar du efter? Vad är viktigt, på djupet?

Jag guidar dig steg för steg. Du funderar och sätter ord på dina viktiga pusselbitar. Tydliga ledstjärnor att styra efter, som du har valt själv.

Då blir det lättare att hitta fotfästet igen när du känner dig vilsen, förvirrad eller frustrerad. Då kommer du snabbare tillbaka på banan. Dina ledstjärnor blir ett stöd när du fattar viktiga beslut och planerar för framtiden. De gör det också lättare att uppmärksamma och uppskatta det du redan har.

Kanske kan kursen dessutom bidra till en vana att skapa tid i vardagen för dig själv och dina tankar och känslor. Det är ingen dålig bonus i så fall, eller hur?

Vill du att jag hör av mig till dig när anmälan öppnar? Lämna din e-postadress i formuläret längst ner på sidan!

Detta låter intressant!

Maila mig när anmälan öppnar!

Lämna din e-postadress så hör jag av mig till dig när kursen öppnar för anmälan. Jag skickar dessutom med en rabattkod, som tack för att du redan nu visar intresse för kursen.

Du kommer bara att få mail om den här kursen (såvida du inte prenumererar på andra mail från mig förstås). Hantering av personuppgifter.

Vi hörs snart!

Konsten att göra skillnad och må bra under tiden

Jag heter Lisa Moraeus och är föreläsare, utbildare och coach. Mina ämnen är ledarskap, företagande från hjärtat, ideellt engagemang, strävan efter att förändra världen samt personlig utveckling och självledarskap.

Låter det spretigt? Här är den röda tråden: jag vill inspirera och bidra med perspektiv och verktyg för människor som vill leva ett gott liv.

Jag menar gott i dubbel bemärkelse – ett liv som är gott för dig och där du dessutom är en god kraft, för människor omkring dig och för planeten vi bor på.

Ett liv där du kommer till din rätt, kan fälla ut vingarna ordentligt och göra skillnad på ditt sätt, ett sätt som är hållbart och som ger dig glädje och mening.