Kurser, böcker och coaching

Vad behöver du för att komma till din rätt, må bra och göra skillnad på dina villkor?

 

Styrelsens kickoff – en digital grundkurs för din styrelse

Lägg grunden för styrelseåret med en digital kurs i workshopformat, en kickoff som ger er bästa möjliga förutsättningar som styrelse.


Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation

Boken som guidar dig till ett ledarskap med själ och hjärta, ett ledarskap som låter människor komma till sin rätt. Passar lika bra för ideella ledare som för chefer.


Coaching

Vill du anlita mig som coach? Vill du ha personligt stöd i ditt ledarskap eller ditt företagande, reda ut ditt tanketrassel eller på allvar ta reda på vad du egentligen brinner för, vad som är din superkraft och vad du behöver för att må bra och komma till din rätt?

Jag har plats för några få klienter i min kalender varje år. Upplägg och pris varierar, men räkna med att coachingen kostar cirka 1 200 kronor per timme (gäller privatpersoner och ideella organisationer).

Upplägget kan vara ett eller ett par samtal eller ett längre samarbete. Coachingen sker per telefon, om vi inte kommer överens om någonting annat.

Intresserad av coaching? Klicka på knappen och skicka ett meddelande till mig, så hör jag av mig. Vi börjar med att utforska om coaching är rätt för dig och om jag är rätt coach. I så fall kommer vi överens om ett upplägg.