Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation

BestÀll boken

Egentligen borde den passa vilken chef som helst, i synnerhet i tider då det läggs så mycket krut på att få medarbetarna att känna trivsel och engagemang. I Brinna! ryms såväl verktyg som tid för reflektion. Och dessutom chans till många aha-upplevelser.

− Tidningen Chef

Jag har under läsningen ofta lagt boken åt sidan, sträckt mig efter närmsta anteckningsblock och verkligen funderat kring de frågor som ställs, vilket gett mig större självinsikt i rollen som ledare.

− Amnesty Press

Det är så lätt att fastna i bilder av hur en ledare ska vara eller hur den tidigare ordföranden var. Den här boken utgår istället från dig. Den utmanar dig att bredda ditt register som ledare. Brinna har hjälpt mig att förstå mig själv och mina drivkrafter i ledarskapet. 

− Rebecka Prentell, ordförande för LSU, Sveriges Ungdomsorganisationer

Alla har rätt till ett gott ledarskap

Oavsett om det gäller ett företag eller en demokratisk organisation. Och ledare har rätt till stöd och utveckling för att kunna utföra sitt viktiga uppdrag.

Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation guidar dig till ett ledarskap med själ och hjärta, ett ledarskap som låter människor komma till sin rätt. Den innehåller såväl teori som praktiska redskap och dessutom inspirerande intervjuer med ledare.

Ett tydligt ledarskap är varken odemokratiskt eller egoistiskt. Du behöver inte kompromissa med dina värderingar och din människosyn. Tvärtom kan du använda det du tror på och leda medvetet utifrån det. Du är ledare för att du vill göra skillnad. Det är dags att anta utmaningen, kliva in i ledarrollen och bli den ledare du vill vara.

Jag har egen bakgrund som ideell ledare och dessutom mångårig erfarenhet av att coacha och utbilda ledare i ideella organisationer. I boken har jag samlat mina bästa råd och tips för dig som leder eldsjälar.

Beställ boken

Du beställer boken enklast via Trinambai förlag.

Vill du beställa minst 15 ex i samband med att du bokar en föreläsning eller liknande? Prata med mig istället!

BestÀll boken hos Trinambai
Powered by Kajabi