Coaching

För dig som vill lära känna dig själv på djupet, använda dina superkrafter och må bra i din vardag.

Coaching via skrift

Jag erbjuder framför allt skriflig coaching, ett nytt, flexibelt och praktiskt sätt att jobba med personlig utveckling. Läs mer och hör av dig via formuläret längst ner på sidan!

Vart är du på väg?

Vad behöver du för att må bra och komma till din rätt?

Första steget är att uttala vad du vill. Vad betyder ett gott liv, ett gott ledarskap eller framgång i ditt företag eller ditt kreativa skapande, för dig?

Vart är du på väg och hur vill du ha det i din vardag, redan nu?

Rita din egen karta.

Vilka steg vill du ta och hur kan du styra mot dina mål?

I coachingen får du hjälp att tänka kring det som är aktuellt för dig, dina utmaningar och möjligheter.

Varje medvetet val du gör i din vardag mejslar fram det du vill skapa på sikt.

Vad är hållbart?

Går det att kombinera ett starkt driv och engagemang med en hållbar och till och med härlig vardag?

Det är klart att det gör! Och det är alltid målet med coachingen: att du ska hitta ditt bästa sätt att göra skillnad, komma till din rätt och framför allt må bra.

Inriktning på coachingen

Vi bestämmer vad vi ska prata om i coachingen utifrån vad som är viktigt för dig. Tillsammans styr vi innehållet i coachingen och designar ett coachprogram för just dig. 

Här är några av de vanligaste "ingångarna" i coachingen. Är det någon av dem som särskilt talar till dig?

Ledarskapskompassen

För dig som har en ledarroll, till exempel som förtroendevald eller chef. Du får utforska vem du vill vara som ledare och hur du kan leda utifrån din personlighet, dina styrkor och din vision.

Följ din röda tråd

För dig som driver företag och som vill göra det utifrån din personlighet, på ett sätt som passar dig och det liv du vill leva, där du kommer till din rätt och där ditt budskap eller ditt skapande är i fokus.

Personligt ledarskap

För dig som vill navigera i vardagen, bli mer medveten om dina val och balansera bättre bland alla idéer och projekt. Du vill göra skillnad och komma till din rätt, samtidigt som du mår bra i din vardag.

Magisk vardag

För dig som längtar efter mer magi i din vardag, vad det än betyder för dig. Med hjälp av lekfulla och kreativa verktyg och kraftfulla frågor får du utforska vad som kan få vardagen att glittra och glimma, lite mer förundran, berättelser, mysterier. 

Så här går det till

Du tänker kanske på ett coachingprogram som en serie samtal, eventuellt med reflektionsuppgifter mellan varje samtal. Det är det traditionella, vanligaste sättet att coacha.

I min coaching kommunicerar vi framför allt via text! Om du vill så börjar vi med ett samtal. Därefter får du brev av mig med frågor och tankeuppgifter som du jobbar med i din egen takt, när det passar dig. Du får mina tankar och perspektiv på det du har skrivit och därefter ett nytt coachbrev.

Om det behövs samtal också under programmets gång, så bokar vi in det. Men större delen av coachingen sker via skrift. 

Det här är ett mer flexibelt sätt att coacha och har stora fördelar. Du behöver inte synka din kalender med min och inte heller dyka upp en viss tid, redo att bli coachad.

Istället kan du ta dig tid att tänka innan du svarar på en fråga, du kan jobba med coachbreven från mig i din egen takt, den tid på dygnet som passar dig bäst. Och sedan kan jag i lugn och ro klura på vilken fråga eller övning som jag tror kan passa dig allra bäst som nästa steg. 

Det innebär också att du är drivande i coachingen, du avsätter tid i din vardag och jobbar med de uppgifter och frågor du får från mig, för att komma framåt.

Jag är med dig hela tiden. Vi kan också ha löpande kortare kontakt när det behövs, till exempel via chatt eller sms.

Vill du anlita mig som coach?

Att anlita mig som coach innebär en investering från din sida, i både tid och pengar. Hur långt programmet blir och vad det kostar beror på vad vi kommer överens om, utifrån vad du behöver och vill ha.

Fyll i formuläret längst ner på sidan så hör jag av mig! Vi bokar in ett första samtal där vi kan lära känna varandra lite bättre och pratar om vilket upplägg som kan passa dig.

Vårt första samtal är kostnadsfritt och förutsättningslöst. Om vi båda tror att min coaching kan vara rätt för dig, får du ett erbjudande och kan sedan fatta ett beslut i lugn och ro.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Jag heter Lisa Moraeus och är certifierad Co-Active coach. Under de senaste tio åren har jag föreläst, utbildat och coachat kring frågor som rör engagemang, motivation och att göra skillnad. 

Hållbart engagemang, förutsättningar att komma till sin rätt, konsten att göra skillnad och må bra under tiden – det är några sätt att beskriva den röda tråden i allt mitt arbete. 

Coaching är en metodik som hjälper dig att se på saker på nya sätt och komma fram vad som är rätt för dig. Jag har verktyg och metoder som kan reda ut dina tankar och skapa klarhet, så att du kan ta nästa steg.

Hör av dig!

Fyll i formuläret med namn och e-postadress, samt svara på följande frågor i meddelandefältet.

1. Vad är det som gör att du vill ha coaching, vad hoppas du får ut av coachingen?

2. Är det någon de fyra inriktningar på coachingen (se ovan) som du är särskilt intresserad av?

3. Är det något annat du vill säga?

Dra i nedre hörnet av meddelandefältet om du vill göra det större. Du kan också skicka ett mail till mig på [email protected] om det känns smidigare.

Jag hör av mig inom ett par dagar! Ser fram emot ditt meddelande.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.