Coaching

För dig som vill lära känna dig själv bättre, använda dina superkrafter och må bra i din vardag.

Konsten att lyssna till sig själv

Att prata med en coach är att få hjälp att tänka. Jag lyssnar, ställer coachande frågor och erbjuder tankemodeller och nya perspektiv. Jag talar inte om vad du ska göra. Istället utforskar vi tillsammans och reder ut tankarna. Då blir det lättare för dig att höra din egen inre röst och bestämma dig för vad som är rätt för dig.

Vart är du på väg?

Att sätta ord på vad du faktiskt vill kan göra hela skillnaden. Det är inte alltid så enkelt att göra det på egen hand.

Vad betyder ett gott liv, ett gott ledarskap eller framgång i ditt företag eller ditt kreativa skapande, för dig?

Vart är du på väg och hur vill du ha det i din vardag?

Rita din egen karta.

Vilka steg vill du ta och hur kan du styra mot dina mål?

I coachingen får du hjälp att tänka kring det som är aktuellt för dig, dina utmaningar och möjligheter.

Varje medvetet val du gör i din vardag mejslar fram det du vill skapa på sikt.

Vad är hållbart?

Går det att kombinera ett starkt driv och engagemang med en hållbar och till och med härlig vardag?

Det är klart att det gör! Och det är alltid målet med coachingen: att du ska hitta ditt bästa sätt att göra skillnad, komma till din rätt och framför allt må bra.

Inriktning på coachingen

Vi bestämmer tillsammans vad vi ska prata om i coachingen utifrån vad som är viktigt för dig. Kanske är det någon av dessa rubriker som talar till dig?

Ledarskapskompassen

För dig som har en ledarroll, till exempel som förtroendevald eller chef. Kanske vill du vända och vrida på saker du funderar över, eller utforska hur du kan leda utifrån din personlighet, dina styrkor och din vision.

Följ din röda tråd

För dig som driver företag och som vill göra det utifrån din personlighet, på ett sätt som passar dig och det liv du vill leva, där du kommer till din rätt och där ditt budskap eller ditt skapande är i fokus.

Personligt ledarskap

För dig som vill navigera i vardagen, bli mer medveten om dina val och balansera bättre bland alla idéer och projekt. Du vill göra skillnad och komma till din rätt, samtidigt som du mår bra i din vardag.

Magisk vardag

För dig som längtar efter mer magi i din vardag, vad det än betyder för dig. Med hjälp av lekfulla och kreativa verktyg och kraftfulla frågor får du utforska vad som kan få din vardag att glittra och glimma. 

Så här går det till

Coaching per samtal

Det här är det klassiska och förmodligen det vanligaste sättet att jobba med en coach.

Samtalen är cirka en timme långa och sker via telefon eller Zoom. Du kan boka in enbart ett samtal eller köpa ett paket med fyra samtal.

Inför varje samtal förbereder du dig och funderar på vad du vill använda samtalet till. Om du har bokat fler än ett samtal så kommer vi överens om vad du vill göra tills vi hörs igen. Det kan vara frågor att fundera vidare över eller andra uppgifter som du bestämmer dig för.

Pris för ett samtal: 1 350 kronor inklusive moms

Pris för fyra samtal: 4 860 kronor inklusive moms

Priserna gäller när du betalar som privatperson.

Coaching per månad

Det här är ett mer flexibelt sätt att jobba med en coach. När du bokar coaching per månad är vi inte bundna till inbokade samtal utan håller kontakten på det sätt som passar dig och mig. 

Du kanske vill skriva mail, chatta eller tala in meddelanden till mig. 

För många är det en lättnad att inte behöva boka in samtal och vara på plats en bestämd tid. Det kan också vara skönt att inte behöva samtala koncentrerat i en timme. Istället kan du jobba med mina coachfrågor och uppgifter när det passar dig. Du är inte bunden till min kalender utan vår kommunikation flyter på oberoende av tid och rum.

I det här alternativet ingår upp till tre bokade samtal per månad, ifall du vill det. Du kanske väljer att använda ett samtal, eller två, eller alla tre. Eller så håller vi oss till andra sätt att kommunicera, du bestämmer.

Pris per månad: 3 645 kronor inklusive moms

Priset gäller när du betalar som privatperson.

För föreningar, företag och andra organisationer

Priserna ovan gäller för privatpersoner. Kontakta mig via formuläret nedan, berätta vilken organisation du företräder och vilka önskemål och behov ni har, så tar jag fram ett kostnadsförslag till er! 

Vill du anlita mig som coach?

Fyll i formuläret längst ner på sidan. Jag kontaktar dig via mail så att vi kan prata om vilket upplägg som passar dig. Därefter får du en faktura och en länk till min kalender. Du förbinder dig naturligtvis inte till någonting förrän vi är överens.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Jag heter Lisa Moraeus och är certifierad Co-Active coach. Under de senaste tio åren har jag föreläst, utbildat och coachat kring frågor som rör engagemang, motivation och att göra skillnad. 

Hållbart engagemang, förutsättningar att komma till sin rätt, konsten att göra skillnad och må bra under tiden – det är några sätt att beskriva den röda tråden i allt mitt arbete. 

Coaching är en metodik som hjälper dig att se på saker på nya sätt och komma fram till vad som är rätt för dig. Jag har verktyg och metoder som kan reda ut dina tankar och skapa klarhet, så att du kan ta nästa steg.

Hör av dig!

Fyll i formuläret med namn och e-postadress, samt svara på följande frågor i meddelandefältet.

1. Vad är det som gör att du vill ha coaching, vad hoppas du får ut av coachingen?

2. Är det någon de fyra inriktningar på coachingen (se ovan) som du är särskilt intresserad av?

3. Är det något annat du vill säga?

Dra i nedre hörnet av meddelandefältet om du vill göra det större. Du kan också skicka ett mail till mig på [email protected] om det känns smidigare.

Jag hör av mig inom ett par dagar! Ser fram emot ditt meddelande.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.