Anlita mig som coach

Jag är certifierad Co-Active Coach och har lång erfarenhet av att både utbilda och coacha personer som liksom du drivs av en vilja att göra skillnad och förändra världen. 

Jag erbjuder coaching i två varianter: ett enskilt samtal per telefon eller en individuell coachingworkshop med mig i Växjö. 

Observera att priserna nedan gäller privatpersoner och ideella organisationer. Företräder du ett företag? Kontakta mig så pratar vi om vad jag kan erbjuda er.

Ett enskilt samtal

Här får du hjälp att reda ut tankarna och bestämma dig för vad ditt nästa steg är. Samtalet är en timme långt och genomförs per telefon.

Pris inklusive moms: 1 200 kronor. 

Individuell halvdagsworkshop

Du sätter dig på tåget till Växjö, tar in på ett mysigt hotell och förbereder dig för en halvdags individuell workshop med mig. Fokus ligger på dig och den skillnad du vill göra. Vilka är dina superkrafter och hur vill du använda dem? Hur ser du till att ta hand om dig själv och hålla din låga brinnande?

Pris inklusive moms: 3 995 kronor. Resa och boende tillkommer.

Vill du anlita mig som coach?

Fyll i formuläret och klicka på Skicka, så kontaktar jag dig per mail. Vi bestämmer tillsammans om jag är rätt coach för dig och tittar på tider i kalendern och andra praktiska förutsättningar.

Först därefter bestämmer du om du vill anlita mig. I så fall skickar jag en faktura som ska vara betald innan coachingtillfället. 

Namn *
Namn