Föreläsningar

Jag håller workshops, föreläsningar och utbildningar inom mina hjärtefrågor. Hör av dig så pratar vi om hur jag kan bidra med inspiration och insikter! 

(Is your Swedish a bit rusty? Click here for English.)

 

tallberg4.JPG
 

Workshopledare och föreläsare

Vem vill du vara och vad vill du bidra med? Vad behöver du för att kunna göra skillnad och må bra under tiden? Dessa frågor finns med som en röd tråd, oavsett vilket ämne jag föreläser om.

Mina utbildningar och föreläsningar innehåller alltid inslag av dialog och diskussion. De passar den som är öppen för nya insikter och beredd att vända och vrida på sina egna utmaningar med hjälp av de modeller och verktyg som jag bidrar med.

Jag skräddarsyr innehållet efter de behov som deltagarna har och jag riktar mig direkt till dem jag har framför mig. Det gör varje föreläsning, utbildning eller workshop unik.

Boka en föreläsning med hjälp av formuläret längst ner på sidan.

Mina hjärtefrågor

Några ämnen som jag gärna föreläser eller utbildar inom:

  • Värdestyrt och idéburet ledarskap, ledarskap med själ och hjärta, att utforska och forma ditt eget ledarskap

  • Ideellt engagemang, motivation och drivkrafter samt ledarskap och styrelsearbete i ideell sektor

  • Hållbart engagemang, att hålla lågan brinnande över tid

  • Att följa din röda tråd: entreprenörskap från hjärtat för eldsjälar och konstnärer med eget företag

  • Personlig utveckling och självledarskap för dig som brinner och vill förändra världen med hälsan i behåll

Tips: köp gärna in min bok Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation till deltagarna i samband med föresläsningen. Beställer ni minst 15 ex i samband med att ni bokar föreläsningen så får ni boken till specialpris. Den passar alla ledare och chefer, inte bara i ideella organisationer.

Skrolla ner och fyll i formuläret, så hör jag av mig! 

Processledare, facilitator, moderator

Behöver ni processledare för en konferens? Är ni flera organisationer eller delar av samma organisation som behöver prata ihop er och behöver någon som leder samtalen? 

Tjänster inom processledning och facilitering erbjuder jag tillsammans med världens bästa Sara Norrby Wallin, som driver företaget Bygga Samarbete.

Fyll i formuläret längst ner på sidan, så hör vi av oss. Vi erbjuder processledning tillsammans eller var för sig, beroende på vad som behövs. 

 

Bild till föreläsningssida (denna ligger på Squarespace).png
Din föreläsning utgick från verkligheten för de som jobbar ideellt. Du hade fokus på långsiktig utveckling samtidigt som du gav handfasta råd. Det var inspirerande och intressant att lyssna på dig!

– Karin Ploen, generalsekreterare på CISV Sweden


Föreläsningssida Charlott Andersson (ligger på Squarespace).png
Du gav oss inspiration och arbetsglädje, både nya tankar och större mod att utöva ledarskap. Du var en varm och ödmjuk kraft som satte spår. Jag har nog aldrig fått bättre respons från alla medarbetare än i utvärderingen av din föreläsning.

– Charlott Lundgren-Andersson, förskolechef på VIM i Växjö


Katarina Wändahl
Det var väldigt matnyttigt, vi var nöjda! Många har återkommit till bilderna du gav oss. Du fångade in vilka vi är. Fast du inte kommer från vårt sammanhang kunde du ändå tala till oss så att det blev meningsfullt.

– Katarina Wändahl, adjunkt i Norrköpings Pastorat, Svenska Kyrkan


 

Vill du boka en föreläsning eller någonting annat? Fyll i formuläret så återkommer jag med ett förslag:

Berätta gärna om syfte, hur många deltagare, tidsram, om ni har funderat något kring innehåll samt om ni redan bokat in datum. Jag hör av mig så snart jag kan, normalt inom 48 timmar på vardagar.