Föreläsningar och workshops

Inspiration och insikter som gör skillnad

Mina föreläsningar, workshops och kurser passar dig som är öppen för nya insikter. Med mig som talare är deltagarna aktiva medskapare till ämnet, snarare än passiva åhörare. 

Jag har ett personligt och prestigelöst tilltal och väver gärna in deltagarnas egna erfarenheter och funderingar.

Stämmer det överens med vad ni vill ha och behöver? Fyll i så fall i formuläret nedan, så hörs vi!

Mina hjärtefrågor

Här är några av de ämnen som jag gärna utbildar eller inspirerar inom:

  • Ledarskap med själ och hjärta. Oavsett om du är chef eller har en annan typ av roll där du leder så vill jag ge dig möjlighet att reflektera över ledarskapet på djupet. Vem vill du vara som ledare? Vad är ett gott ledarskap för dig?

  • Ideellt engagemang, ideellt ledarskap, motivation och drivkrafter, hållbart engagemang. Konsten att göra skillnad och må bra under tiden. Här utgår jag gärna från min bok Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation.

  • Personlig utveckling och självledarskap. Hur kan du leda dig själv, hitta riktningen när du tappar bort den, planera på ett sätt som passar dig och ge dig själv förutsättningar att komma till din rätt?

 

Föreläsning eller workshop

Som utbildare är jag prestigelös, närvarande, alltid i dialog med deltagarna. Jag vill bidra med inspiration och verktyg som gör skillnad. Det gäller oavsett om det handlar om en föreläsning, en workshop eller en längre utbildning.

Jag finns i Växjö men tar uppdrag i hela landet, så länge det går att resa dit kollektivt och så miljövänligt som möjligt (jag flyger inte inom Sverige).

 

Fyll i formuläret längst ner på sidan, så bokar vi ett samtal och pratar igenom vad som skulle passa bäst för er!

 

Är din organisation istället på jakt efter ett längre ledarskapsprogram för era ideella ledare? Klicka på knappen och läs mer!

Till ledarskapsprogrammet

Du gav oss inspiration och arbetsglädje, både nya tankar och större mod att utöva ledarskap. Du var en varm och ödmjuk kraft som satte spår.

Jag har nog aldrig fått bättre respons från alla medarbetare än i utvärderingen av din föreläsning.

– Charlott Lundgren-Andersson, förskolechef på VIM i Växjö

Det var väldigt matnyttigt, vi var nöjda! Många har återkommit till bilderna du gav oss.

Du fångade in vilka vi är. Fast du inte kommer från vårt sammanhang kunde du ändå tala till oss så att det blev meningsfullt.

– Katarina Wändahl, adjunkt i Norrköpings Pastorat, Svenska Kyrkan

Din föreläsning utgick från verkligheten för de som jobbar ideellt.

Du hade fokus på långsiktig utveckling samtidigt som du gav handfasta råd. Det var inspirerande och intressant att lyssna på dig!

– Karin Ploen, generalsekreterare på CISV Sweden

Jag ser fram emot att höra av dig!

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi bokar ett samtal och pratar vidare! Du förbinder dig naturligtvis inte till något förrän vi är överens.