Min filosofi

Jag gör livet enklare och roligare för dig som är engagerad, driven och fast besluten att göra skillnad – genom ditt ideella engagemang, ditt ledarskap, ditt företagande och i din vardag. Det gör jag genom att bidra med inspiration, coaching och konkreta verktyg och genom att tillsammans med dig utforska vad det innebär att göra skillnad och samtidigt leva ett gott liv.

 

 

1.

Alla har rätt till ett gott ledarskap. Och ledare har rätt till stöd i sitt viktiga uppdrag. Jag vill bidra till att ledare kliver in i sitt ledarskap, utforskar det och blir de ledare de vill vara.

 

2.

Föreningsliv och ideellt engagemang förändrar världen. Jag vill inspirera och stötta dig som är engagerad och/eller ledare i ideella och idéburna sammanhang. Jag vill bidra till sammanhållning, samarbete och en god samtalskultur.

 

3.

Vi är många som driver företag utifrån vår passion, där företagandet blir medlet snarare än målet. När du följer din röda tråd som företagare och styr utifrån ditt varför har du chansen att skapa något stort. Vad betyder framgång för dig?

 

4.

Ensam är inte stark. I mitt nätverk av kollegor, finns stjärnor som Sara Norrby Wallin, Therese Hagstedt, Camilla Ländin, och Angeli Sjöström. Vi stöttar varandra och samarbetar i uppdrag där våra verktyg kompletterar varandra. Jag har också ett litet men ovärderligt team som hjälper mig med administration, formgivning, redovisning och annat som inte tillhör mina superkrafter.

 

5.

Jag strävar efter att leva som jag lär, även när det gäller långsiktig hållbarhet för mig själv som företagare. Det gör jag genom att ta betalt för det jag gör så att jag kan jobba lagom mycket och att planera så att jag slipper stressa eller kompromissa med vila eller mat. Jag ska hålla länge.

 
Lisa_Filosofi_6.png

6.

Jag väljer tåg och cykel istället för andra transportmedel så långt det är möjligt och uppmanar mina uppdragsgivare att tänka miljömässigt i samband med uppdrag. Jag köper begagnade datorer till företaget och snålar på utskrifter. Framför allt vill jag alltid bidra till samtal om hur vi tillsammans kan ta ansvar för den här planeten, idag och i framtiden.

 
Lisa_Filosofi_7.png

7.

Jag styr mitt företag efter min vision. Det gör mig fri att använda alla möjliga verktyg och plattformar. Jag är föreläsare och författare, jag bloggar och spelar in podradio. Ibland möter jag människor en och en och ibland hundratals samtidigt. Jag följer lusten, nyfikenheten och min vilja att göra skillnad.