Min filosofi

Du är engagerad, driven och fast besluten att göra skillnad – genom ditt ledarskap, ditt engagemang, ditt företagande och i din vardag.

När du får utrymme att vara den du är, komma till din rätt och använda dina styrkor så blir världen en bättre plats.

Det vill jag bidra till! Med inspiration, coaching och konkreta verktyg och genom att tillsammans med dig utforska vad det innebär att göra skillnad och samtidigt leva ett gott liv.

Ledarskap

Alla har rätt till ett gott ledarskap. Och ledare har rätt till stöd i sitt viktiga uppdrag.

Jag vill bidra till att ledare kliver in i sitt ledarskap, utforskar det och blir de ledare de vill vara.

Placeholder Image
Placeholder Image

Företagande från hjärtat

Vi är många som driver företag utifrån vår passion, där företagandet blir medlet snarare än målet. När du följer din röda tråd som företagare och styr utifrån ditt varför har du chansen att skapa något stort. Vad betyder framgång för dig?

Ideellt engagemang

Föreningsliv och ideellt engagemang förändrar världen. Jag vill inspirera och stötta dig som är engagerad och/eller ledare i ideella och idéburna sammanhang. Jag vill bidra till sammanhållning, samarbete och en god samtalskultur.

Placeholder Image
Placeholder Image

Personlig hållbarhet

Jag strävar efter att leva som jag lär, även när det gäller långsiktig hållbarhet för mig själv som företagare.

Det gör jag genom att ta betalt för det jag gör så att jag kan jobba lagom mycket och att planera så att jag slipper stressa eller kompromissa med vila eller mat. Jag ska hålla länge.

För planeten

Jag gör så miljömässiga val som möjligt i mitt företagande. Jag väljer tåg och cykel istället för andra transportmedel så långt det är möjligt och uppmanar mina uppdragsgivare att tänka miljömässigt i samband med uppdrag. 

Framför allt vill jag i alla sammanhang bidra till samtal om hur vi tillsammans kan ta ansvar för den här planeten, idag och i framtiden.

Placeholder Image
Placeholder Image

Mitt nätverk

Ensam är inte stark. Jag omger mig med ett nätverk av företagare. Vi är varandras stöd i vardagen och samarbetar i uppdrag där våra verktyg kompletterar varandra.

Jag delegerar och tar hjälp inom områden som inte tillhör mina superkrafter, så att jag kan koncentrera mig på det jag gör bäst.

På mitt sätt

Jag styr mitt företag efter min vision. Det gör mig fri att använda alla möjliga verktyg och plattformar. Jag utbildar, föreläser, skriver och coachar. Jag bloggar och spelar in video och poddradio.

Ibland möter jag människor en och en och ibland hundratals samtidigt. Jag följer lusten, nyfikenheten och min vilja att göra skillnad.

Placeholder Image

Har du något på hjärtat? Skicka ett meddelande till mig!

Låt oss hålla kontakten!

Lämna din e-postadress, så får du ett mail av mig när det finns en nypublicerad video, ett nytt poddavsnitt eller någonting annat du kan ha nytta av.

Jag behandlar dina personuppgifter med största varsamhet (och självklart i enlighet med GDPR). Du kan avsluta din prenumeration när som helst.

Lisa Moraeus – Room for us AB (556840-6499) – 0704-306 447 – [email protected]

Powered by Kajabi