LisaMarias jultankar

Vet du vad? Jag har slagit mina (julklapps)påsar ihop med min vän Maria Estling Vannestål som driver podden Drömmen om Målajord. Tillsammans har vi skapat LisaMarias jultankar, kanske världens bästa adventskalender!

Den består av ett litet tankefrö från oss, varje dag med start den första december och hela vägen fram till julafton. De passar fint att avnjuta alldeles oavsett om du firar jul eller inte. 

Varje dag i kalendern består av en ljudinspelning, där vi öppnar vi en ny lucka med något som inspirerar oss. Och förhoppningsvis dig också! 

Vill du inte missa en enda lucka? Lämna din e-postadress här nedan. Då får du ett mail med dagens lucka, med start den första december.

När julkalendern är över så får du möjlighet att fortsätta att prenumerera på mina mail om du vill.

Varmt välkommen, Maria och jag längtar efter att få ta ett litet skutt och landa mjukt i din inkorg!

Lämna namn och e-postadress, så hörs vi den första december!

Jag behandlar dina uppgifter med största respekt och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Konsten att göra skillnad och må bra under tiden

Jag heter Lisa Moraeus och är föreläsare, utbildare och coach. Jag finns i Växjö och min verksamhet är till stor del digital, men jag föreläser också på plats i olika delar av landet.

Mina favoritämnen är ledarskap, företagande från hjärtat, ideellt engagemang, strävan efter att förändra världen samt personlig utveckling och självledarskap.

Läs mer om mig här.