Är jag på rätt väg? Att vara förvirrad och att hitta fotfästet igen.

Oct 29, 2019

Händer det att du frågar dig själv om du verkligen är på rätt väg och gör rätt saker i din vardag? Är det till och med så att det händer ganska ofta? 

Är det som att du växlar mellan att känna dig trygg med dina val och veta vart du är på väg, bara för att nästa stund känna dig vilsen och frustrerad och otålig? 

För mig är det här en del av livet. Känner du igen dig? Då är den här filmen till dig.

Jag pratar om företagande i filmen, men tankarna är minst lika relevanta om du inte är företagare. Åtminstone om du har en vardag där du till stor del styr över din egen tid och bestämmer själv vad du ska lägga energi på. Det handlar om att styra sitt liv, oavsett vad det innehåller.  

 

 

Låt oss hålla kontakten! Ett par gånger per månad skriver jag ett mail där jag berättar om vad som är nytt på bloggen. Jag delar också med mig av personliga tankar, reflektioner och inspiration. Mailen brukar vara mycket uppskattade!

Intressant. Berätta mer.
Close

Fyll i namn och e-postadress.