Hur ska jag ta lagom mycket hänsyn till andra?

Nov 19, 2019

Händer det att du hamnar i situationer för att du har sagt ja utan att tänka dig för? Eller för att du har erbjudit dig att hjälpa till, fast du inte riktigt har tänkt igenom om du egentligen vill, eller om det passar in i din vardag?

Är du expert på att lyssna in andras känslor och tankar, men glömmer ibland att också lyssna på dig själv? 

Eller har du en tendens att att tassa på tå för att inte gör andra människor upprörda, besvikna eller obekväma? 

I så fall är den här filmen till dig.  

Gillar du det här formatet och de ämnen jag pratar om? Lämna gärna  e-postadress längst ner på den här sidan, så får du ett mail av mig när det finns en ny film att kika på. 

I mailen delar också med mig av lite av mina tankar bakom filmerna och en del annat. Det gör mailen lite mer personliga än vad jag har utrymme för här på bloggen. Hoppas att vi hörs!

 

 

Låt oss hålla kontakten! Ett par gånger per månad skriver jag ett mail där jag berättar om vad som är nytt på bloggen. Jag delar också med mig av personliga tankar, reflektioner och inspiration. Mailen brukar vara mycket uppskattade!

Intressant. Berätta mer.
Close

Fyll i namn och e-postadress.