Podd #11 Hur ska jag veta vad jag vill?

May 02, 2018

Hur går du tillväga när du väljer om du ska ta dig an ett projekt eller säga ja till ett jobb eller ett uppdrag? Går du efter lust och vad du innerst inne vill?

Händer det ibland att du säger ja för att du känner att du borde? Eller kanske för att du verkligen behövs, det finns ingen annan som kan göra det lika bra som du och det gäller någonting som du brinner för och tycker är viktigt?

Vad gör det med din motivation och din förmåga att göra ett riktigt bra jobb, om du hoppar över frågan “vad vill jag egentligen” och istället hugger i för att det är det rätta att göra? På kort och på lång sikt?

Om allt det här handlar avsnitt nummer 11 i podden Leva gott. Det är ett samtal med en av de skickligaste coacher jag känner, nämligen Therese Hagstedt.

 

Om det är så att du funderar över vilket jobb som skulle kunna vara rätt för dig så har jag ett tips till dig: På Therese hemsida finns nämligen en gratis föreläsning om att söka svaret på vad du vill bli. Jag rekommenderar den varmt.

Eller också är det inte direkt jobbfrågan som står i fokus för dig, utan snarare hur du ska kunna göra så stor skillnad som möjligt och samtidigt följa din inre röst. Det kommer jag att fortsätta att utforska och inspirera kring här på bloggen och i kommande poddavsnitt. 

Nästa avsnitt av podden kommer om ungefär en månad. Vill du att jag hör av mig då? Lämna din e-postadress längst ner på sidan!

LÄt oss hÄlla kontakten!

Allra helst skriver jag numera pÄ Substack, dÀr du kan prenumerera pÄ brev frÄn mig. DÀr gÄr det dessutom att skriva en kommentar och berÀtta vad du tÀnker nÀr du har lÀst.

Jag skriver bÄde om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du vÀljer vad du vill lÀsa och vad du vill prenumerera pÄ. VÀlkommen!

Intressant, berÀtta mer!