Podd #12 Normer, upptrampade stigar och konsten att vara människa

Jun 30, 2018

I avsnitt 12 av podden Leva gott samtalar jag med terapeuten Fredrik Persson om hur vi kan förhålla oss till beteenden vi har och som vi kanske helst skulle vilja vara utan, om hur han ser på olika typer av terapi och om ifall jag är en perfektionist eller helt enkelt gillar att göra saker ordentligt.

Vad känner du igen dig i? Vad tycker du om ordet perfektionist, är det ett bra ord eller hjälper det oss bara att döma oss själva? 

Berätta vad du tänker!

Kommentarsfältet finns längst ner på sidan. 

Din kommentar publiceras enbart här på bloggen, ifall du inte kryssar i rutan "publicera även på Facebook". Då delar du samtidigt en länk till bloggen med din kommentar, på din Facebookprofil.

Prenumerera!

Gillar du det jag delar med mig av här på bloggen? Lämna din e-postadress här och få inspiration kring engagemang, personlig utveckling, kreativt skapande och hållbart ledarskap från mig, ungefär varannan vecka. 

Jag behandlar dina personuppgifter med största varsamhet och självklart i enlighet med GDPR. Du kan avsluta din prenumeration när som helst.