Podd #15: Har vi gått vilse i vår jakt på välmående?

I avsnitt 15 av podden Leva gott samtalar jag med terapeuten Fredrik Persson. Fredrik är en av mina stående poddgäster och som vanligt när jag pratar med honom så vindlar samtalet hit och dit. På ett bra sätt tycker jag. Jag hoppas att du också ska tycka det!

Vårt samtal utgår ifrån frågan “Vad behöver du för att må bra i din vardag”, vilket inte alls visade sig vara en så oskyldig fråga som jag först trodde. Fredrik och jag problematiserar, vänder och vrider, trasslar in oss och finner några viktiga nycklar. Sen spårar vi ur och tappar ämnet, så att jag får avbryta oss lite abrupt och spara resten till ett annat tillfälle.

Leva gott är min podd om viljan att vara en god kraft och göra skillnad. Om längtan efter en vardag där jag trivs och kommer till min rätt. Jag spelar in podden tillsammans med fem kloka vänner som turas om att hjälpa mig att utforska olika ämnen. Alla avsnitt finns på www.lisamoraeus.se/levagott och i de flesta podd-appar.

När du har lyssnat så är både jag och Fredrik mycket nyfikna på vad du tycker. Lämna gärna en kommentar!

Du får också gärna dela poddavsnittet om du tror att någon du känner skulle ha nytta och glädje av det.

Berätta vad du tänker!

Skriv gärna en kommentar. Om du samtidigt vill dela blogginlägget på Facebook så kan du kryssa i "Publicera även på Facebook". Då delas blogginlägget på din Facebookprofil, tillsammans med din kommentar. 

Annars publiceras din kommentar endast här på bloggen.

TACK för att du kommenterar!

Close

Fyll i namn och e-postadress.