Podd #7 Ta makten över strukturerna! Om balansen mellan kreativitet och ordning.

Oct 27, 2017

Podden Leva Gott har tagit ett mycket, mycket långt sommarlov. Så långt att jag till sist undrade om den skulle vakna till liv igen eller hade somnat in för gott. Men så plötsligt slog den upp ögonen, blinkade yrvaket och spottade sedan ur sig sitt sjunde avsnitt. Äntligen! 

I avsnitt nummer sju pratar jag med Sara Norrby Wallin om jakten på balansen mellan ordning och reda och kreativ spontanitet, i föreningslivet, arbetslivet och privatlivet. Möjligen blev det något av ett strukturernas försvarstal (Sara och jag gillar ordning och reda). Slutsatsen är i alla fall att vi kan ta makten över strukturerna, skapa den ordning som passar oss själva och som möjliggör kreativitet, inte kväver den. 

Podden Drömmen om Målajord och avsnittet med Rob Hopkins hittar du här. 

Vill du veta mer om Omställningsrörelsen i Sverige så klickar du här.

Hoppas att du tycker om det här avsnittet av podden Leva Gott! Med lite tur dröjer det inte lika länge till nästa den här gången. Vill du vara säker på att inte missa det så skriver du lämpligen upp dig på nyhetsbrevet (klicka här och skrolla längst ner)

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!