Podd #4 Karriärtips för eldsjälar

Oct 19, 2016

Therese Hagstedt har genom åren hjälpt hundratals människor att börja lyssna på sin egen inre röst och hitta sin egen väg genom livet. Hon är en klok, erfaren och skicklig coach, föreläsare och utbildare, men framför allt är hon en av mina allra bästa vänner. Vi har dessutom drivit företag tillsammans och fortsätter att stötta varandras vägval genom ömsesidigt mentorskap.

När vi spelade in det här avsnittet hette Therese fortfarande Anna och om du har följt min resa ett tag så har du förmodligen stött på henne med det namnet. Varför Therese numera heter Therese kan du som blir nyfiken läsa om här. 

Många som söker sig till Therese har en känsla av att de är på fel plats i livet: en alltmer gnagande insikt om att de har hamnat i fel jobb. Ofta är känslan sammankopplad med en oro för vad det skulle innebära att ta den där känslan på allvar och börja söka svaret på vad de egentligen vill jobba med. Med hjälp av Thereses coaching och andra verktyg kan de äntligen påbörja arbetet med att hitta och börja följa sin egen väg.   

Du som lyssnar på den här podden har förmodligen valt jobb och inriktning mer medvetet än de flesta som söker sig till Therese. Men även eldsjälar som du och jag behöver stöd i att lyssna på vår inre röst när vi ska välja bland roller, uppdrag och jobb. 

I det här samtalet ger Therese sina bästa råd kring just det: att välja sin väg, steg för steg, medvetet och med utgångspunkt i vem du är, vilken skillnad du vill göra och vad du behöver för att må bra. 

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!