Podd #4 Karriärtips för eldsjälar

Oct 19, 2016

Therese Hagstedt har genom åren hjälpt hundratals människor att börja lyssna på sin egen inre röst och hitta sin egen väg genom livet. Hon är en klok, erfaren och skicklig coach, föreläsare och utbildare, men framför allt är hon en av mina allra bästa vänner. Vi har dessutom drivit företag tillsammans och fortsätter att stötta varandras vägval genom ömsesidigt mentorskap.

När vi spelade in det här avsnittet hette Therese fortfarande Anna och om du har följt min resa ett tag så har du förmodligen stött på henne med det namnet. Varför Therese numera heter Therese kan du som blir nyfiken läsa om här. 

Många som söker sig till Therese har en känsla av att de är på fel plats i livet: en alltmer gnagande insikt om att de har hamnat i fel jobb. Ofta är känslan sammankopplad med en oro för vad det skulle innebära att ta den där känslan på allvar och börja söka svaret på vad de egentligen vill jobba med. Med hjälp av Thereses coaching och andra verktyg kan de äntligen påbörja arbetet med att hitta och börja följa sin egen väg.   

Du som lyssnar på den här podden har förmodligen valt jobb och inriktning mer medvetet än de flesta som söker sig till Therese. Men även eldsjälar som du och jag behöver stöd i att lyssna på vår inre röst när vi ska välja bland roller, uppdrag och jobb. 

I det här samtalet ger Therese sina bästa råd kring just det: att välja sin väg, steg för steg, medvetet och med utgångspunkt i vem du är, vilken skillnad du vill göra och vad du behöver för att må bra. 

Låt oss hålla kontakten!

Gillar du det jag delar med mig av här på bloggen? Lämna din e-postadress här så hör jag av mig ungefär varannan vecka, med inspiration kring ämnen som engagemang, personlig utveckling, kreativt skapande och hållbart ledarskap

Jag skickar inga tråkiga "nyhetsbrev". Mailen från mig är personliga och från hjärtat. Jag tror att du kommer att tycka om dem!

Jag behandlar dina personuppgifter med största varsamhet och självklart i enlighet med GDPR. Du kan avsluta din prenumeration när som helst.