Tre knep när du har mycket att göra

Nov 29, 2019

Jag vill helst leva ett liv helt utan stress. Jag vill jobba i lugn takt, med fokus på det som är viktigt.

Jag lyckas inte alltid med det. Emellanåt är det helt enkelt väldigt mycket att göra. Då behöver jag smarta strategier så att jag inte blir onödigt stressad och samtidigt kommer vidare med det jag vill får gjort. 

Det är den typen av tips som jag delar med mig av i den här filmen. Det är inget revolutionerande och jag gissar att du har hört åtminstone något av tipsen förut (kanske från mig). Jag slår vad om att du ändå kan behöva påminnas om dem ibland.

Smarta tips i bråttom-tider ersätter inte de superviktiga mellanrummen som också behövs. När vi hinner återhämta oss och kanske också tänka över om det är något vi behöver justera i vardagen, så att bråttom-perioderna blir färre och lindrigare. Men det ena utesluter ju inte det andra.

Så därför, varsågod! Tre saker jag gör för att må bra och vara effektiv när det behövs:

 

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!