Podd #14: Kärlek, samarbete och en lycklig skilsmässa

Feb 19, 2020
Lisa Moraeus
Podd #14: Kärlek, samarbete och en lycklig skilsmässa
37:52
 

Välkommen till ett nytt avsnitt av podden Leva gott! Nu ska du få ta del av en äkta kärlekshistoria.

Podden kom ut i totalt 20 avsnitt under åren 2016 till 2020. Du hittar alla avsnitten via den här länken. I podden samtalade jag med mina fem stående poddgäster om att leva gott i dubbel bemärkelse: ett liv som är gott för dig, dina närmaste och planeten.

Det här är berättelsen om hur jag och Therese Hagstedt fann varandra, startade och drev ett aktiebolag och därefter gick skilda vägar.

Eller gjorde vi det? Finns det ett liv för relationen efter företags-skilsmässan?

Du som har följt mig ett tag vet att Therese finns kvar i mitt liv. Jag hänvisar ganska ofta till någonting klokt hon har sagt.

Kanske har du också stött på mig och Therese medan vi jobbade tillsammans och höll i ledarskapsutbildningar eller grupputvecklingsdagar. Om du känner dig tveksam så kan det vara för att Therese på den tiden hette Anna. Saker förändras. Namn också, ibland. Och relationer.

Oavsett om du känner till mig och Therese, var för sig eller tillsammans, så hoppas jag att du ska tycka lika mycket om det här avsnittet som Therese och jag gör. Välkommen att lyssna!

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!