Podd #14: Om att starta och driva företag tillsammans...

Om att starta och driva företag tillsammans: berättelsen om en lycklig skilsmässa

Välkommen till ett nytt avsnitt av podden Leva gott! Nu ska du få ta del av en äkta kärlekshistoria. 

Det här är berättelsen om hur jag och Therese Hagstedt fann varandra, startade och drev ett aktiebolag och därefter gick skilda vägar.

Eller gjorde vi det? Finns det ett liv för relationen efter företags-skilsmässan?

Du som har följt podden ett tag vet att Therese är en av de gäster som ofta återkommer i podden. Kanske har du hört vårt samtal om skillnaden mellan borde, viktigt och lust, i avsnitt nummer 11? Eller de särskilda karriärtips för eldsjälar som Therese bjöd på i avsnitt nummer 4. 

Du kan lyssna på alla avsnitten här.

Du kan också prenumerera på podden i de flesta podd-appar. 

Det kan också hända att du har stött på mig och Therese medan vi jobbade tillsammans, kanske när vi höll ledarskapsutbildningar eller grupputvecklingsdagar. Om du känner dig tveksam så kan det vara för att Therese på den tiden hette Anna. Saker förändras. Namn också, ibland. Och relationer. 

Oavsett om du känner till mig och Therese, var för sig eller tillsammans, så hoppas jag att du ska tycka lika mycket om det här avsnittet som Therese och jag gör. Välkommen att lyssna!

 

Berätta vad du tänker!

Skriv gärna en kommentar. Om du samtidigt vill dela blogginlägget på Facebook så kan du kryssa i "Publicera även på Facebook". Då delas blogginlägget på din Facebookprofil, tillsammans med din kommentar. 

Annars publiceras din kommentar endast här på bloggen.

TACK för att du kommenterar!

Close

Fyll i namn och e-postadress.