Podd #14: Kärlek, samarbete och en lycklig skilsmässa

Feb 19, 2020
Lisa Moraeus
Podd #14: Kärlek, samarbete och en lycklig skilsmässa
37:52
 

Välkommen till ett nytt avsnitt av podden Leva gott! Nu ska du få ta del av en äkta kärlekshistoria.

Podden kom ut i totalt 20 avsnitt under åren 2016 till 2020. Du hittar alla avsnitten via den här länken. I podden samtalade jag med mina fem stående poddgäster om att leva gott i dubbel bemärkelse: ett liv som är gott för dig, dina närmaste och planeten.

Det här är berättelsen om hur jag och Therese Hagstedt fann varandra, startade och drev ett aktiebolag och därefter gick skilda vägar.

Eller gjorde vi det? Finns det ett liv för relationen efter företags-skilsmässan?

Du som har följt mig ett tag vet att Therese finns kvar i mitt liv. Jag hänvisar ganska ofta till någonting klokt hon har sagt.

Kanske har du också stött på mig och Therese medan vi jobbade tillsammans och höll i ledarskapsutbildningar eller grupputvecklingsdagar. Om du känner dig tveksam så kan det vara för att Therese på den tiden hette Anna. Saker förändras. Namn också, ibland. Och relationer.

Oavsett om du känner till mig och Therese, var för sig eller tillsammans, så hoppas jag att du ska tycka lika mycket om det här avsnittet som Therese och jag gör. Välkommen att lyssna!

Låt oss hålla kontakten!

Gillar du det jag delar med mig av här på bloggen? Lämna din e-postadress här så hör jag av mig ungefär varannan vecka, med inspiration kring ämnen som engagemang, personlig utveckling, kreativt skapande och hållbart ledarskap

Jag skickar inga tråkiga "nyhetsbrev". Mailen från mig är personliga och från hjärtat. Jag tror att du kommer att tycka om dem!

Jag behandlar dina personuppgifter med största varsamhet och självklart i enlighet med GDPR. Du kan avsluta din prenumeration när som helst.