Podd #19: Hur fungerar ditt inre kraftverk?

Nov 27, 2020
Lisa Moraeus
Podd #19: Hur fungerar ditt inre kraftverk?
20:27
 

Podden Leva gott kom ut i totalt 20 avsnitt under åren 2016 till 2020. Du hittar alla avsnitten via den här länken. 

I podden samtalade jag med mina fem stående poddgäster om att leva gott i dubbel bemärkelse: ett liv som är gott för dig, dina närmaste och planeten. 

 Det här är det enda avsnittet utan gäster. Här är det istället du som lyssnar som är min gäst. Det är dig jag vill prata med. När jag spelade in det här avsnittet så planerade jag fortfarande att fortsätta att uppdatera podden. Så blev det inte. Det kanske uppstår en ny podd så småningom. Under tiden nöjer jag mig med att då och då vara gäst i den eminenta podden Drömmen om Målajord

I det här avsnittet pratar jag om vad som tar och ger energi, kraft, ork – och hur det går till att ladda batterierna igen. Om att vara ensam och tillsammans med andra. Och om vikten av virkning. 

Jag nämner boken The Artist's Way av Julia Cameron. Och min egen bok Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation.

Om du prenumererar på mina mail så kommer du kanske att känna igen en del i poddavsnittet, jag spinner vidare på tankarna från senaste mailet. 

Det här poddavsnittet publicerades den 27 november 2020. Välkommen att lyssna! 

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!