Podd #19: Hur fungerar ditt inre kraftverk?

Uncategorized Nov 27, 2020

I podden Leva gott delar jag med mig av tankar, insikter och reflektion kring frågor som är viktiga för att jag ska må bra och komma till min rätt. Min förhoppning är förstås att jag inte är ensam om att tycka att de här frågorna är intressanta. Jag hoppas att du ska inspireras och fortsätta att klura på egen hand. 

Jag hoppas också att du ska tycka om podden som ett sällskap, att du ska gilla att hänga med mig och mina gäster en stund. Kanske på din promenad eller när du diskar, vad vet jag.

Det här avsnittet är faktiskt det första som jag spelar helt utan gäster. Det är du som är min gäst den här gången. Det är dig jag vill prata med.

Vad ska vi prata om? Jo, om energi. Om vad som tar och ger energi, kraft, ork – och hur det går till att ladda batterierna igen. Om att vara ensam och tillsammans med andra. Och om vikten av virkning. 

Jag nämner boken The Artist's Way av Julia Cameron. Och min egen bok Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation.

Om du prenumererar på mina mail så kommer du kanske att känna igen en del i poddavsnittet, jag spinner vidare på tankarna från det senaste mailet. 

Välkommen att lyssna! Lämna gärna en kommentar sen och berätta vad i avsnittet som landade hos dig.

Prenumerera gärna på podden i din podd-app. Och lämna gärna din e-postadress till mig, så kan vi hålla kontakten! Det gör du enklast här.

Skriv en kommentar!

Kryssa i "Publicera även på Facebook" om du vill dela inlägget och din kommentar, på din Facebookprofil. Annars publiceras din kommentar endast här på bloggen.

Close

Fyll i namn och e-postadress.