Varmt välkommen till julkalendern!

Nov 20, 2023

Mörkret är tätt därute. Det är några veckor kvar av november. Alldeles snart är det dags att släppa det första avsnittet av min och Maria Estling Vanneståls julkalender, LisaMarias jultankar!

Det är andra året som vi genomför julkalendern tillsammans. Varje dag från den första december och hela vägen fram till julafton delar vi med oss av ett kort samtal om någonting som inspirerar oss.

Vi turas om att öppna luckorna. Vad kan det ligga där? Kanske någonting om självkänsla. Kanske något om att fira jul på sitt eget sätt. Kanske något om planering eller om konflikter eller om en riktigt bra bok. Eller något helt annat.

Det som är extra roligt i år är att julkalendern har blivit med Facebookgrupp! Jag hoppas så att det blir spännande, mysiga och roliga samtal i den om de olika ämnen vi tar upp i julkalendern.

Just det, det kanske jag borde säga: det är alltså en podd. Korta ljudfiler med samtal. Härligt att lyssna på och förhoppningsvis bära med sig som en tanke resten av dagen.

Varmt välkommen att lyssna! Klicka här för att prenumerera. Då får du ett mail av mig varje dag med dagens julkalenderavsnitt – och inbjudan till Facebookgruppen om du vill hänga där med oss. Det vore kul!

Vill du istället bara gå med i Facebookgruppen? Då klickar du här istället! 

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!