Äntligen dags att väcka liv i podden igen!

Nov 10, 2020

(Varför illustreras detta inlägg av en nyligen utslagen saffranskrokus i blek novembersol? Tja, varför inte?)

Vet du att jag har en podd? Den heter Leva gott, vilket så klart syftar på att leva gott i dubbel bemärkelse: att göra gott, vara en god kraft men också må bra och komma till sin rätt i sin vardag.

Jag har fem fantastiska stående gäster i podden, min finfina poddpanel. De rycker ut med all sin klokhet och erfarenhet och generositet och hjälper mig och poddlyssnarna att tänka kring olika ämnen.

Från början utgjorde dessa samtalsinlägg hela podden, alla avsnitt som hittills publicerats är samtal med mina poddgäster.

Podden tar en ny form

I augusti öppnade jag för första gången anmälan till Ledstjärnor, min e-kurs om att utforska och formulera vad som verkligen är viktigt. Den bygger på ljudfiler att lyssna på och uppgifter att göra.

När jag skapade Ledstjärnor spelade jag alltså in sammanlagt 23 ljudfiler. Efter mycket pepp och kärlek från kursdeltagarna har jag insett att det här med att tala in inlägg passar mig väldigt bra. Det jag tänker och vill säga kommer till sin rätt i den formen, tror jag.

Och när min podd-idol Maria Estling Vannestål nu började komplettera intervjuerna i sin fantastiska Drömmen om Målajord - en podcast om att följa sin inre kompass med "Marias tankar för dagen" så föll bitarna på plats för mig.

Alltså: podden Leva gott kommer att ta en delvis ny form från och med nu. De flesta avsnitten i podden kommer att vara mina reflektioner och tankar, på egen hand.

Det betyder också att avsnitten blir ganska mycket kortare. Tror jag. Om jag inte får flow och babblar i en timme. Sånt kan hända.

Poddgästerna återkommer så klart! Med jämna eller (troligare) ojämna mellenrum.

Välkommen att följa podden i din vanliga podd-app. Den finns också på Spotify. Än så länge finns det sjutton avsnitt att njuta av. Fler kommer mycket snart!

Alla poddavsnitten finns också att lyssna på här på bloggen. Du hittar en lista över dem här. Det är egentligen ännu bättre än i podd-appen, för då kan du skriva en kommentar när du har lyssnat.

Allra bäst är förstås att lämna din e-postadress till mig så att vi kan hålla kontakten. Mina mail kommer sisådär ett par gånger per månad och att döma av den respons jag får från mina prenumeranter så är de mycket uppskattade. <3

Det var allt just nu. Vi hörs hoppas jag!

Låt oss hålla kontakten!

Gillar du det jag delar med mig av här på bloggen? Lämna din e-postadress här så hör jag av mig ungefär varannan vecka, med inspiration kring ämnen som engagemang, personlig utveckling, kreativt skapande och hållbart ledarskap

Jag skickar inga tråkiga "nyhetsbrev". Mailen från mig är personliga och från hjärtat. Jag tror att du kommer att tycka om dem!

Jag behandlar dina personuppgifter med största varsamhet och självklart i enlighet med GDPR. Du kan avsluta din prenumeration när som helst.