LisaMarias jultankar – en adventskalender med inspiration under december

Nov 11, 2022

Det är dags! Varje dag fram till julafton, med start den första december, publicerar min vän Maria Estling Vannestål och jag ett avsnitt av vår adventskalender LisaMarias jultankar. 

Adventskalendern är i podd-format, det vill säga en kort ljudinspelning varje dag. Du kan prenumerera, antingen hos mig eller hos Maria, så får du varje avsnitt direkt till din mail. Adventskalenderns avsnitt publiceras också som avsnitt i Marias podd Drömmen om Målajord

Du behöver inte fira jul för att gilla adventskalendern, jag lovar. Det är bara ett mysigt och trevligt format för den här serien inspirations-guldkorn.

Varje dag turas vi om att öppna en lucka. Bakom varje lucka finns något som inspirerar oss. Vi delar med oss till varandra och till dig som lyssnar. Vi pratar kort om vad det nu är vi har delat med oss av och avslutar med en fråga till dig att fundera på under dagen om du vill.

Jag ser så mycket fram emot det här! Jag har funderat länge på att skapa en julkalender av något slag och Maria är en veteran på området. Vi spelade in de första avsnitten hemma hos mig i studion. Då berättade Maria för mig att flera av de som följt hennes adventskalendrar tidigare år har vittnat om hur mysigt det har varit att få en tanke på morgonen och att bära med sig den under dagen.

Jag hoppas att vi kan skapa samma känsla den här gången! 

Det går att lämna sin e-postadress antingen hos mig eller hos Maria, vi skapar varsin lista. Det gör att jag kan prata till dig som väljer att följa mig och Maria kan prata till sina följare, i mailen. Själva ljudinspelningen, alltså avsnittet i adventskalendern, är detsamma. Och självklart kan du följa oss båda om du vill! 

Nyfiken? Klicka genast på den här länken och skriv upp dig. 

Naturligtvis kan du avregistrera dig när som helst. Och i slutet av adventskalendern kommer du att få välja om du vill fortsätta att prenumerera på mail från mig eller inte. 

Varmt välkommen, låt oss lysa upp decembermörkret tillsammans! 

Låt oss hålla kontakten!

Allra helst skriver jag numera på Substack, där du kan prenumerera på brev från mig. Där går det dessutom att skriva en kommentar och berätta vad du tänker när du har läst.

Jag skriver både om ideellt engagemang och om personlig utveckling. Du väljer vad du vill läsa och vad du vill prenumerera på. Välkommen!

Intressant, berätta mer!