Podd #17 En vardag att trivas med

Det är dags för ett nytt poddavsnitt!

Det här är det tredje poddavsnittet i en serie, eller kanske en säsong, där alla avsnitt utgår från frågan “Vad behöver du”.

Nu är dags för Maria Estling Vannestål som är författare, föreläsare och driver podden Drömmen om Målajord där hon samtalar med människor om att följa sin inre kompass.

Vi för ett personligt samtal om vad som är viktigt, vad Maria har definierat som viktiga behov för att hon ska må bra i sin vardag.

För Maria är den här frågan långt ifrån ny. Inte särskilt svår heller, eftersom hon har reflekterat så mycket över sitt liv och vad hon behöver. För henne är det i sig någonting som är värdefullt och viktigt.

Att identifiera vad du behöver för att må bra är ett steg i att ta hand om dig själv. Att vara god mot dig själv, att om möjligt ge dig själv förutsättningar att trivas. Maria och jag har båda upplevt att det är en viktig pusselbit för att faktiskt må bättre i vardagen.

Välkommen att slå dig ner i soffan i Småland med oss. Ta en kopp te och lyssna på samtalet. Hoppas att du ska ha lika trevligt som vi och att du får med dig några guldkorn!

Tidigare avsnitt

Först ut i den här säsongen var samtalsterapeuten Fredrik Persson, i avsnitt nummer 15. Det samtalet handlar mycket om att gå vilse i jakten på välmående. Är “Vad behöver du” ens rätt fråga att börja med?

I avsnitt 16 pratar jag med Therese Hagstedt som är coach och jobbar med frågor inom HR, om vad människor behöver för att må bra och trivas i ett jobb. Therese delar med sig av viktiga nycklar till ett meningsfullt arbetsliv.

Vad fick du med dig från samtalet?

Lämna gärna en kommentar om du vill!

Skriv en kommentar!

Kryssa i "Publicera även på Facebook" om du vill dela inlägget och din kommentar, på din Facebookprofil. Annars publiceras din kommentar endast här på bloggen.

Close

Fyll i namn och e-postadress.